Care era relația dintre Robert Sfăt și Ilie Năstase, de fapt: „Mi-a spus că o să fac pușcărie”/ VIDEO

 

Robert Sfăt a aruncat bomba! Invitat în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, fiul lui Brigitte Pastramă a dezvăluit care era relația dintre el și Ilie Năstase, în momentul în care fostul mare tenismen era căsătorit cu bruneta.

Robert Sfăt continuă seria declarațiilor șocante! După ce a dezvăluit că mama lui l-a dat afară din casă cu palme și pumni, fiul lui Brigitte Pastramă lansează acuzații grave și la adresa lui Ilie Năstase, fostul soț al brunetei.

Tânărul susține că fostul mare tenismen avea o părere foarte proastă despre el, ba mai mult i-a spus că niciodată nu l-ar putea numi fiu. Robert Sfăt a adus în discuție și câteva acte de violență exercitate de Ilie Năstase asupra lui, însă nu a dorit să intre în detalii.

„Ilie Năstase mi-a spus că nu aș avea dreptul să fiu fiul lui. Mi-a spus că sunt un golan și că o să fac pușcărie. În alte evenimente nu vreau să discut, cum ar fi tricouri rupte. Ilie a făcut armata, răspunsul e aici.” a dezvăluit Robert Sfăt în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”

Dezamăgit de propria familie

Robert Sfăt a mărturisit că nu puține au fost episoadele când a fost dat afară din casa și nevoit să doarmă pe străzi sau la metrou. ”Am ajuns să dorm pe preș și de nenumărate ori sora mea îmi aducea apă prin poartă, că eu eram închis în fața casei. Sincer vă zic acum, asta e viață de familie pe care să o trăiești?”, a mai zis el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest