Care este adevăratul motiv pentru care Walter Zenga și Raluca divorțează: “Libertatea oferită s-a întors împotriva noastră”

 

Walter Zenga a confirmat divorțul de Raluca, prin intermediul unui mesaj publicat pe contul său de socializare, unde a explicat și care au fost motivele din cauza cărora s-a ajuns în această situație.

Walter Zenga și Raluca au format unul dintre cele mai apreciate și longevive cupluri din showbiz. Cu o relație de peste 17 ani și cu un mariaj de 14 ani, cei doi păreau că au descoperit secretul unei povești de dragoste fără final. Însă iată că lucrurile nu au stat chiar așa.

Deși în presă s-a tot zvonit că Walter Zenga și Raluca nu mai formează un cuplu de ceva timp, cei doi s-au abținut de la comentarii și au lăsat să se credă că sunt doar de niște speculații. Acum, însă, hotărât să spună tot adevărul, celebrul antrenor nu doar că a confirmat divorțul de mama celor doi copii ai săi, ci a explicat și din ce cauză s-a produs ruptura.

Ceea ce a apărut in ultime zile in mass-media, cu privire la divorțul familie Zenga , este adevărat! Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct, însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lasă loc de alte interpretări! Eu și soția mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp.” a scris Walter Zenga.

Motivul din cauza căruia Walter Zenga și Raluca divorțează

Pe lângă motivul distanței, Walter Zenga a ținut să sublinieze și faptul că Raluca s-a schimbat radical. Și nu în bine. Printre cuvinte, celebrul antrenor a dat de înțeles că românca l-ar fi înșelat, însă din respect pentru copiii lor nu a dorit să ofere mai multe detalii.

Din păcate, relațiile dintre noi s-au răcit. Atât din cauza distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor. Dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soția mea este schimbată radical , a decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singură de acum încolo!

Libertatea pe care i-am oferit-o mereu, s-a întors cumva împotriva nostră. Din respect pentru copiii noștri nu vă pot oferi prea multe detalii. Cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai! Sper și vă rog sa îmi respectați intimitatea și sa lăsăm viața să își urmeze cursul firesc!, a mai scris Walter Zenga pe pagina sa de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest