Care este cea mai mare frică a lui Alex Velea. Dezvăluiri inedite din viața artistului: “Mă aprind ușor”

 

Alex Velea este unul dintre cei mai apreciați artiști din industria muzicală românească de la ora actuală. Și chiar dacă are o bază foarte mare de oameni care îi ascultă piesele și care îl urmăresc cu interes, nu mulți sunt cei care știu care este cea mai mare frică a lui.

În cadrul unui podcast moderat de Speak, Alex Velea a dezvăluit care este frica lui cea mai mare. Artistul a mărturisit că gândul de a fi sărac și de a rămâne fără tot confortul financiar de care se bucură acum, îl sperie de-a dreptul.

Mai mult decât atât, Alex Velea a vorbit și despre ultimele scandaluri în care numele lui a fost târât și a explicat că motivele pentru care oamenii încearcă să arunce cu noroi în el constă în temperamentul coleric.

Artistul a mărturisit că in ultima perioadă a învățat să nu mai răspundă criticilor și acuzațiilor lansate de anumite persoane care încearcă să se facă remarcate prin conflicte, însă atunci când țintele sunt oamenii dragi lui, nu poate să nu intervină.

“Mi-e frică de sărăcie. Mi-e frică deodată să nu mai am nimic. Lumea mă provoacă pentru că știe că mă aprind ușor. Vrea circ și pâine că știe că sunt bun de gură și că am cuvintele la mine și încep râsul și să măscăresc lumea. De multe ori mi se pare că jignesc niște oameni din jurul meu care nu au nicio vină, așa pe mine nu am probleme. Dau în punctele sensibile: mamă, nevastă, copii. Am învățat mai demult să nu mai pun la suflet, dar când zici ceva public și ești răutăcios, nu e bine.”, a spus Alex Velea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest