Care este cea mai mare frică a lui Florin Dumitrescu. Se teme de ceva ce altora le provoacă plăcere!

 

Florin Dumitrescu a recunoscut care este cea mai mare frică a lui, chiar în cadrul emisiunii “Chefi la Cuțite”! Celebrul bucătar se teme de ceva ce pentru unii reprezintă o mare plăcere!

Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari de la noi din țară, dar chiar și așa, când vine vorba de amănunte din viața sa personală, acesta este extrem de discret.

De data aceasta, bucătarul și-a dat de gol cea mai mare temere, după ce Gina Pistol i-a spus atât lui, cât și celorlalți jurați din cadrul emisiunii culinare de la Antena 1 că vor trebui să gătească pentru piloți de raliu.

”Astăzi gătiți pentru piloți de raliu. Oameni foarte activi, competitivi, care ard foarte multe calorii în timpul unei curse”, a declarat Gina Pistol.

Care este cea mai mare frică a lui Florin Dumitrescu

Chef-ul a dezvăluit în fața camerelor de filmat că nu este deloc un fan al raliurilor. Ba mai mult de atât, Florin Dumitrescu a recunoscut că viteza îi provoacă o mare teamă, motiv pentru care nici nu are carnet de conducere.

”Nu am nimic cu piloții de raliu. Eu personal nu sunt un fan al acestui sport din cauza faptului că nu am permis de conducere și al doilea lucru este că mie îmi este frică de viteză. Am zis-o.”, a mărturistit chef Florin Dumitrescu pe parcursul emisiunii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest