Care este cel mai mare regret al Andreei Bălan: „Cu toții greșim și este important să tolerăm”

 

Andreea Bălan a trecut prin momente dificile, după despărțirea de George Burcea, însă a fost nevoită să își lipească bucățică cu bucățică din sufletul distrus, de dragul celor două micuțe ale sale, Clara și Ella. Acum vedeta a dezvăluit ce regrete are, dar și care este teama ei cea mai mare.

Andreea Bălan este definiția femeii puternice! Cu o carieră în industria muzicală de la o vârstă extrem de fragedă, artista s-a lovit de-a lungul timpul de fel și fel de obstacole pe care le-a depășit, iar drept dovadă stă renumele pe care și l-a făcut în muzică.

Pe lângă barierele profesionale cu care s-a confruntat, Andreea Bălan a avut și foarte mult ghinion în amor, dar chiar și așa, tot nu s-a lăsat și s-a ridicat de la pământ. Mai ales că acum, în rolul de mamă a două fiice, toată energia și-o ia de la micuțele sale care îi pun întotdeauna un zâmbet pe buze.

Și chiar dacă toată puterea și-o ia de la ele, când vine de cea mai mare teamă a sa, tot fiicele sale sunt în centrul discuției.

„Cea mai mare fericire este atunci  cand copiii mei sunt fericiți  și sănătoși. (...) De când am devenit mamă, cea mai mare teamă a mea este legată de sănătatea copiilor mei. Să nu se îmbolnăvească sau să pățească ceva.”, a spus Andreea Bălan pentru viva.ro.

Cât despre cel mai mare regret, Andreea Bălana mărturisit că este unul de natură medicală, însă nu își dorește să ofere mai multe detalii. În schimb, vedeta a ținut să precizeze că toate experiențele pe care le-a trăit de-a lungul anilor, au călit-o și au făcut-o să ierte mai repede oamenii pentru greșelile lor.

“Cu cât înaintezi în vârstă, devii mai înțelept, înveți că se pot ierta greșelile în funcție de conjunctură și de oameni. Cu toții greșim și este important să tolerăm și să fim mai iertători”, a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest