Care este dieta Andreei Bălan! A ajuns la 49 de kilograme, după două naşteri! „Nu fac sport deloc”

 

Andreea Bălan este una dintre cele mai sexy prezenţe feminine din showbiz-ul românesc! Chiar dacă are doi copii, frumoasa artistă arată mai bine ca niciodată! Tocmai de aceea, admiratorii săi au vrut să afle neapărat care este secretul şi cum reuşeşte să se menţină în formă!

Fără îndoială ştie ce vrea! Pentru că îşi doreşte ca întotdeauna să fie exemplară în faţa fanilor săi, Andreea Bălan a adoptat un stil sănătos de viaţă. Mai precis, artista a renunţat la prăjeli, are doar două mese principale pe zi, iar cu dulciurile... mai răruţ, că e mai drăguţ!

„Nu mănânc multe dulciuri și în general mănânc de două ori pe zi, un singur fel. Nu mănânc multă pâine, nu mănânc prăjeli și atunci pot să îmi permit o dată la 2-3 zile să mănânc o amandină”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Bălan.

Este cunoscut faptul că Andreea Bălan este şi o foarte bună dansatoare şi tocmai de aceea, artista nu frecventează sălile de fitness, dat fiind că face destulă mişcare atunci când repetă pentru concerte.

„Nu fac sport deloc, mă mențin prin dans, nu mai am timp să fac sport. Am ajuns la 49 de kilograme, cum eram înainte de primul copil. Mă mențin prin dans, prin show. Am două repetiții sau una pe săptămână, dar am concerte în weekend și de fapt concertele alea mă consumă foarte mult, nu numai că dansez, cânt live, dar și schimb și foarte multe ținute și acel du-te vino pe scările scenei, te obosește” a completat îndrăgita artistă pentru Libertatea.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest