Care este motivul divorțului dintre Kelly Clarkson și Brandon Blackstock, după șapte ani de căsnicie

 

Un nou divorț lovește showbiz-ul internațional! Kelly Clarkson și Brandon Blackstock au decis să meargă pe drumuri separate după șapte ani de mariaj, iar motivul abia acum a ieșit la iveală!

Kelly Clarkson a depus actele de divorț, în cursul săptămânii trecute, la un tribunal din Los Angeles. Celebra cântăreață l-a cunoscut pe Brandon Blackstock în 2012, iar la 10 luni de relație s-au și căsătoriți.

Nu a trecut mult până când au devenit și părinții unei fetițe pe nume River Rose Blackstock, acum, în vârstă de șase ani. În 2016 l-au adus pe lume pe Remington Alexander Blackstock, în vârstă de patru ani.

Pentru că nimic nu trăda că lucrurile nu ar mai funcționa între ei, dat fiind că ori de câte ori avea ocazia, Kelly Clarkson își lăuda partenerul de viață pentru grija pe care i-o poartă atât ei, cât și copiilor săi, vestea divorțului a lovit ca o bombă.

Vrea custodia comună a copiilor

Kelly Clarkson vrea custodia comună a celor doi copii pe care îi are cu Brandon și își dorește ca acordul prenupțial să fie activat.

Se pare că ruptura a avut loc în casa din Montana pe perioada izolări din cauza pandemiei de coronavirus. Chiar dacă încă nu se știe cu exactitate ce anume s-a întâmplat între cei doi în această perioadă, cert este că odată cu revenirea la viața normală, Kelly Clarkson și Brandon Blackstock au decis să divorțeze.

De ce vor să divorțeze

Potrivit presei internaționale, motivele separării dintre cei doi ar fi nepotrivirea de caracter și diferențele ireconciliabile, scrie countryliving.com.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest