Care este pasiunea ascunsă a Amaliei Năstase: „Distracţie înseamnă să dansezi şi să bei”

 

Amalia Năstase este una dintre cele mai rafinate doamne din showbiz-ul românesc! Artista a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, unde a dezvăluit care este cea mai mare pasiune a sa, pe care nu o cunoaşte foarte multă lume.

Cine o vede, nu ar zice! Amalia Năstase s-a declarat o iubitoare de petreceri şi mai mult de atât, fosta soţie a lui Ilie Năstase nu ratează ocazia să stea în cluburi până dimineaţa, atunci când iese cu prietenii. Mai mult de atât, aceasta a spus mai în glumă, mai în serios, faptul că pleacă din localurile de noapte, abia atunci când angajaţii le cer să părăsească incinta.

"Nu prea merg în club, dar și atunci când merg dansez până când ne dau afară. Ies o dată la două luni, cam așa.Hai ca ies, ies. Distracția înseamnă să te distrezi și să bei atât cât se te simți bine, să nu cazi pe jos. Eu nu beau, zic pentru ceilalți care beau. Să bei până când te simți bine, să fie un DJ bun la petrecere, vreau să fac o petiție.", a declarat Amalia Năstase, la Star Matinal.

În cadrul aceluiaşi interviu, pentru Stars Matinal, Amalia Năstase a mărturisit că aşteaptă cu nerăbdare sărbătorile de iarnă! Chiar dacă cei mici şi-au făcut liste cu ce anume ar vrea de la Moş Nicolae şi Moş Crăciun, anul acesta, vedeta a spus „pas”, dat fiind că nu simte că îi lipseşte nimic.

"Vine Moș Nicolae, ne-am scos toți cizmele. Toți și-au făcut liste cu ce își doresc de Moș Nicolae, Moș Crăciun, eu nu mi-am făcut. Îi așteptăm să vină, aștept să văd ce aș putea să vreau. Toma vrea jucării în toate felurile și formele. Ema a venit cu o listă scrisă frumos de acum o săptămână. Aștept să îi mai rămâne lui Moșu și pentru mine.", a mai spus Amalia Năstase.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest