Care este poziția lui Alex Bodi în ceea ce o privește pe Iulia Sălăgean, după ce fosta soție a fost audiată ca martor în dosarul de proxenetism

 

Multe s-au scris și multe s-au spus despre relația pe care Alex Bodi și Iulia Sălăgean o au în prezent, mai ales după ce mama fiicei afaceristului a fost audiată în calitate de martor, în procesul de proxenetism în care este implicat bărbatul. Acum, în exclusivitate pentru Antena Stars, Alex Bodi a dezvăluit cum se înțelege, de fapt, cu fosta soție.

Iulia Sălăgean a acordat câteva interviuri în perioada în care Alex Bodi a fost privat de libertate din cauza dosarului de proxenetism în care este judecat și de fiecare dată i-a luat apărarea afaceristului, conturându-i o imagine de bărbat ideal, al cărui păcat a fost să se îndrăgostească de o altă femeie, în timp ce era căsătorit.

Mai mult decât atât, declarațiile făcute de blondină au avut loc la scurt timp după ce a fost audiată în procesul în care Alex Bodi încă este cercetat, astfel că foarte multă lume și-a dorit să știe care este poziția afaceristului în ceea ce o privește pe Iulia Sălăgean.

În cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars, Alex Bodi a mărturisit că deocamdată nu îi este permis să intre în contact cu fosta soție, dat fiind că este martor în procesul de proxenetism, dar pentru că la mijloc se află fiica lor, cu siguranță relația lor nu se va denatura și vor încerca să rămână prieteni de dragul micuței.

”Noi nu putem vorbi în momentul de față, e puțin complicat, o să am răbdare cum am răbdat 6 luni de zile. E vorba despre creșterea unui copil, nu vreau să mă amestec că nu vreau să afirm anumite lucruri deplasate, dar eu zic că o sa fie bine. Îi mulțumesc, ea o femeie cerebrală, ea știe exact cum stau lucrurile, ea știe pentru ce a fost chemată acolo, știe ce mi s-a întâmplat.”, a mai spus Alex Bodi despre Iulia Sălăgean.

După ce a complimentat-o pe mama fiicei sale, Alex Bodi a fost întrebat de reporterul Antena Stars dacă mai are sentimente pentru Iulia Sălagean, moment în care afaceristul a preferat să se abțină de la comentarii, mai ales din cauza situației complicate în care se află.

”Nu pot să mă pronunț și nu vreau să pun lucrurile astea. Dacă erau să fie lucrurile altfel, erau. Nu vreau să intru în discuțiile astea pentru că nu are niciun sens, mai ales că am interdicția să fac anumite declarații direct sau indirect”, a spus el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest