Care este relația dintre Carmen de la Sălciua și Alex Bodi, de fapt. Afaceristul i-a împrumutat mașina personală!

 

Toată lumea a început să dezbată legătura dintre Carmen de la Sălciua și Alex Bodi, după ce afaceristul i-a oferit artistei, mașina sa personală, ca să o folosească în videoclipul muzical. Sătulă de atâtea zvonuri, Carmen de la Sălciua a dezvăluit care este relația pe care o are cu Alex Bodi, de fapt.

Cu sigurantă, nimeni nu s-ar fi așteptat la asta! După ce s-a despărțit de Culiță Sterp, iar Alex Bodi era separat de Bianca Drăgușanu, Carmen de la Sălciua a apărut în bolidul de lux al afaceristului, motiv pentru care mulți s-au întrebat care este legătura dintre cei doi.

Ei bine, se pare că afaceristul a sărit în ajutorul artistei pentru un videoclip și a închiriat mașina sa pentru câteva cadre. Îmbrăcată într-o ținută extrem de sexy, Carmen de la Sălciua a profitat la maximum de bolidul de zeci de mii de euro, după cum se poate vedea și în videoclipul lansat.

Dar pentru că nu a mai vrut să lase loc de speculații, Carmen de la Sălciua a decis să spună lucrurilor pe nume și a mărturisit cum a ajuns sa filmeze câteva cadre pentru clipul său în bolidul de lux al lui Alex Bodi.

"Videoclipul a ieșit fix cum mi-l imaginam! A trebuit să mă obișnuiesc puțin cu șarpele... când mi-a spus instructorul că e posibil să atace dacă e flămând am început să mă concentrez atât de mult să nu îl supăr cu nimic, încât nici nu știu cum au trecut orele de la filmări! Am ras foarte mult! În momentul în care s-a filmat cadrul cu șarpele toată lumea stătea deoparte! A doua parte a melodiei am filmat-o în mașina lui Alex Bodi! Din discuția noastră am înțeles că el nu prea dă mașina nimănui și pe această cale vreau să-i mulțumesc! Unii oameni reușesc să te surprindă plăcut deși poate sunt ultimii la care te aștepți!", a declarat Carmen de la Sălciua pentru A1.

Mai mult decât atât, artista a ținut să precizeze că sunt doar prieteni și nu este loc de mai mult.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest