Care este relația dintre Florin Salam și interlopii clanului Duduianu, de fapt: „Numele meu e mai mare”

 

Florin Salam a dezvăluit care este relația lui cu interlopii clanului Duduianu, după ce s-a scris ar fi fost implicat într-un scandal monstru cu aceștia. Manelistul ar fi fost șantajat și tâlhărit de membrii clanului.

Florin Salam a făcut primele declarații după ce s-a spus că ar fi fost implicat într-un scandal de proporții cu interlopii clanului Duduianu, după ce aceștia i-ar fi luat banii de pe dedicații cu forța. Manelistul a spus că nu are niciun conflict cu cei incriminați, ci din contră între ei ar exista o relație de prietenie!

„Voi sunteți siguri că eu nu am nicio implicare. Le cânt de atâția ani.... numele meu e mai mare”, a precizat Florin Salam, pentru stirilekanald.ro.

Artistul nu a vrut să ofere mai multe detalii despre scandalul care a bubuit în lumea maneliștilor, dat fiind că se afla în drum spre o nuntă:

„Maneliștii? Păi, eu sunt manelist? Eu sunt artist. M-ai înțeles? Credeți-mă din suflet, nu îmi arde să vorbesc despre asta. Nu sunteți poliție.” a mai spus artistul.

Însă în ciuda faptului că a fost prins într-un moment nepotrivit, Florin Salam a ținut să precizeze că nu a avut niciodată probleme la evenimentele cu interlopi. Totodată, artistul a recunoscut că a vorbit despre anumite incidente la TV, însă nu s-a referit la cei menționați.

Potrivit Spynews.ro, surse MAI au dovezi precum că Florin Salam ar fi cerut protecție după evenimentul cu pricina, unde ar fi izbucnit scandalul de proporții cu clanul Duduienilor, semn că îi este teamă pentru viața lui, în ciuda declarațiilor pe care le-a dat mai sus.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest