Care este relația lui Gabi Bădălău cu părinții lui, de fapt: „Ne-a băgat două firme în faliment”

 

Seria detaliilor șocante din interiorul mariajului lui Gabi Bădălău și a Claudiei Pătrășcanu continuă! Mama artistei a dezvăluit care este, de fapt, relația fostului ginere cu părinții lui, după o discuție pe care a purtat-o cu tatăl lui Bădălău.

Lucrurile nu sunt deloc roz în familia lui Gabi Bădălău! Bărbatul nu este la cuțite doar cu femeia care i-a oferit doi copii, ci și cu părinții lui, potrivit spuselor mamei Claudiei Pătrășcanu.

Doina Pătrășcanu a povestit un episod din Joia Mare a Paștelui atunci când tatăl lui Gabi Bădălău a venit acasă la cei doi soți pentru a-și vedea nepoții. Tatăl lui Bădălău i-ar fi dezvăluit că fiul său nu mai vorbește cu el de o lună și cu mama lui de patru luni, din cauza orgoliului.

Mai mult de atât, părintele lui Bădălău i-ar fi spus că este conștient de felul temperamental și iresponsabil al fiului său, mai ales după ce i-a băgat două firme în faliment.

„În Joia Mare a Paștelui a venit tatăl lui acasă la ei în vizită și i-am cerut permisiunea ca să vorbesc ca părinți despre acești doi copii. Știți ce mi-a spus? ≤Doamnă, cunoaștem, noi îl știm pe el, ne-a băgat două firme în faliment. Nu vorbește cu mama lui de patru luni de zile și eu o lună de zile și am trecut în vizită să văd copii să mă joc puțin cu ei. Eu de la zero am stat alături de Claudia și de copii și chiar și de el. mi-am lăsat trei servicii ca să îi pot ajuta. Nu știu câte bunici fac așa.” a dezvăluit mama Claudiei Pătrășcanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest