Care este starea de sănătate a lui Mihai Mitoșeru după ce a fost operat de urgență

 
+2 click pentru
galerie

Mihai Mitoșeru a fost operat de urgență! Chiar dacă s-a prezentat în fața medicilor pentru un simplu consult, cadrele medicale au decis că este nevoie să intervină cu rapiditate, din cauza pericolului l-a care s-ar fi supus. Care este starea de sănătate a prezentatorului tv acum?

După ce Mihai Mitoșeru a ieșit din operație, Camelia Mitoșeru a făcut primele declarații despre starea fiului său. Actrița a declarat că deși prezentatorul are ambele picioare bandajate, se simte bine și susține că cel care a sunat-o ca să se liniștească a fost chiar fiul ei.

”Cred că a durat vreo oră și ceva. Are bandajate ambele picioare, asta știu. Peste zece zile își scoate bandajele. E bine, asta este important. El m-a sunat. Se simte bine”, a declarat Camelia Mitoșeru.

A fost externat

Chiar dacă intervenția chirurgicală a fost una destul de complicată, dat fiind că lucrurile au decurs perfect, Mihai Mitoșeru a fost externat imediat după ce a ieșit din sala de operații. Camelia Mitoșeru a ținut să îi mulțumească medicului care a reușit să îl convingă pe fiul său să accepte să fie operat.

”Nu este în spital. A plecat acasă. O să meargă control peste zece zile. S-a panicat când i-a zis doctorul în ce hal e. Jos pălăria pentru doctorul care l-a făcut să se opereze pe loc”, a adăugat ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest