Care este talentul ascuns al lui Dan Bittman! Ipostaza în care credeai că nu o să îl vezi vreodată! FOTO

 
+5 click pentru
galerie

Dacă tot se află în izolare, Dan Bittman a decis să le arate fanilor și o altă latură a sa. Artistul a dat scena pe bucătărie și a pregătit câteva preparate pentru cei dragi, iar rezultatul a fost unul spectaculos!

Știm că Dan Bittman este un bucătar iscusit, iar asta ne-a arătat-o în nenumărate rânduri. Iar odată cu această autoizolare din cauza pandemiei de coronavirus, artistul a prins o o perioadă numai bună ca să își arate talentele culinare.

Dan Bittman s-a încumetat să facă sarmale! Mai ales că este puțin și vin sărbătorile muncii mele. Artistul a urmat instrucțiunile unui celebru chef, iar preparatul a ieșit foaarte bine. După ce au stat câteva ore la cuptor, rezultatul a fost excepțional!

Dan Bittman se pricepe în bucătărie, nu glumă. Iar după ce a terminat sarmalele, cântărețul s-a apucat de un alt preparat. Și pe lângă afptul că face niște mâncăruri foarte delicioase, artistul mai are și o altă calitate în bucătărie: aceea de a spăla vasele.

Iar pentru că nu i-a fost suficient tot ce a pregătit până acum, Dan Bittman s-a apucat și de un desert: de o pască frumos rumenită. Ce să mai spunem! După atât de multe preparate reușite, chiar ne pune pe gânduri și cine știe, poate cândva, va decide să lase muzica pentru o meserie în bucătărie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest