Care este tratamentul secret al Loredanei Chivu? Află chiar de la ea cum reuşeste să ţină la distanţă bolile

 
+2 click pentru
galerie

Loredana Chivu a stat de vorbă cu unul dintre reporterii Antena Stars şi a dezvăluit câteva dintre trucurile care o ajută să se protejeze împotriva răcelilor şi a virozelor de sezon. Asistenta "păcătoasă" a mărturisit că mânâncă foarte des portocale şi bea ceaiuri pentru a ţine bolile la distanţă.

Loredana a povestit şi despre un mic incident petrecut în ultima perioadă, în urma căruia a rămas fără permis de conducere, iar de atunci a devenit pieton.

"Eu prefer să previn decât să tratez. Eu prefer să mănânc portocale, că tot este sezenul rece şi acum se mănâncă portocalele, mandarinele, clementinele. Şi beau acacă foarte mult ceai de tei. A devenit un obicei ca îninte de culcare şi dimineaţa să beau ceai de tei, este chiar foarte foarte bun. Portocale chiar mănânc, chiar exagerat de multe, nu-mi lipsesc niciodată din casă. Uite am făcuit o năzbâtie şi am rămas fără permis şi de aproximativ două săptămâni sunt pieton şi circul cu Taxi-ul. Şi este exagerat de frig afară. Nu sunt obişnuită. Sunt obişnuită să ies din casă, să mă urca în maşina mea călduroasă, care se încălzeşte în două minute şi să merg unde am treabă,"
a declarat Loredana Chivu, în exclusivitate pentru Antena Stars.





⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest