Care sunt cele mai importante specificatii tehnice pe care trebuie să le aibă o cuvă de plastic?

 

Calitatea ar trebui să fie principalul criteriu după care se face o achiziție. Ea este singura care poate garanta durabilitatea și rentabilitatea economică a cumpărării unui produs. De aceea, un producăror care se respectă va trebui să țină seama în realizarea produselor de toate nevoile industriilor pentru care le realizează și să aibă grijă să precizeze care sunt caracteristicile acelui produs care îl fac recomandabil pentru a fi cumpărat și folosit.

Pentru a veni în sprijinul celor mai importanți producători din domeniul alimentar, agricol, al băuturilor și auto, Schoeller Allibert a dezvoltat o gamă variată de soluții de cuve, cutii și ambalaje de plastic, atât standard, cât și personalizate. Printre cele mai importante produse amintim: containere mari pliabile, paleți din plastic, cutii, containere stivuibile, coșuri, containere pe roți, navete pentru băuturi, navete dublu stivuibile, găleți pentru substanțe periculoase etc..

Unele dintre produsele cele mai căutate și apreciate sunt cuvele de plastic. Ele sunt rezultatul unei stânse colaborări cu toți beneficiarii acestor produse și oferă cele mai bune soluții în cel mai bun raport calitate-preț.

Iată mai jos care sunt cele mai importante specificatii tehnice cuve plastic:

  • Acest tip de containere rigide sunt puternice, durabile și igienice, reprezentând cea mai sigură soluție de ambalare IBC, putând fi folosite ani la rândul fără a-și pierde calitățile.
  • Dimensiunile lor mari le fac produse de mare capacitate, recomandate pentru a fi folosite la transportul marfurilor lichide.
  • Au o serie de avantaje net superioare soluțiilor clasice de ambalare, cum ar fi: greutate redusă, durabilitate mărită, igienă îmbunătățită, protecție sporită pentru produse, o mai bună ergonomie, eficență logistică și compatibilitate cu sistemele automate de manipulare.
  • Sunt disponibile în numeroase variante, cu caracteristici diverse.
  • Au aplicabilități diverse, fiind produse extrem de versatile pentru depozitarea și manipularea fructelor și legumelor.

Toate aceste caracteristici le fac soluția perfectă pentru care merită să fie preferate și alese de cei mai importanți producători din industriile cărora le sunt destinate.

Care sunt avantajele cuvelor de plastic de la Schoeller Allibert?

Acest tip de cuve MaxiLog sunt o soluție dedicată pentru recoltarea, transportul și depozitarea unor cantități mari de produse brute și fabricate. Ele reduc foarte mult numărul de lăzi necesare. Sunt produse igienice, ce respectă toate reglementările sanitare specifice, din domeniu. Folosind acest sistem de cuve, se realizează o reducere substanțială a spaţiului necesar depozitării. Ele sunt și foarte rezistentente la condiții climatice diverse, putând fi folosite la fel de eficient atât pentru depozitare la exterior, cât și pentru depozitare la interior, fiind rezistente la între -20 și +40 ° C, fară să le altereze proprietățile.

Aceste cuve de plastic MaxiLog sunt ideale pentru recoltarea și depozitarea fructelor în depozite frigorifice, pe termn lung, având un volum intern foarte mare de 670 l și putând suporta o sarcină de până la 4,5 tone în stivă, optimizand utilizarea spațiului din depozitele frigorifice.

Igienice, puternice și stabile, cuvele MaxiLog sunt o soluție robustă de ambalare IBC. Sunt foarte rezistente și sunt confecționate din materiale reciclabile. Dimensiunile lor mari le fac ideale pentru distribuția de mare capacitate a mărfurilor fabricate. Ele dispun de caracteristicii și accesorii care le fac extrem de versatile și de adaptate pentru transportul, manipularea și depozitarea fructelor, legumelor și produselor lichide.

MaxiLog® 1200 X 1000 X 760MM – cu bază și pereți solizi este cea mai eficentă soluție de stocare de dimensiuni mari. Este disponibil în mai multe variante, cu skiduri sau picioare și are o capacitate de încărcare de 500 de Kg și o sarcină maximă de 4,5 tone. Produsul este disponibil și în varianta cu pereți perforați. În funcție de model cîntărește între 39,5 kg și 45,5 kg și oferă cele mai bune facilități de depozitare.

Respectând principiul comapaniei numit 360°, aceste produse sunt returnabile și reciclabile, ecologice, nepoluante și prietenoase cu mediul înconjurător. Pentru a garanta această calitate compania oferă și serviciile de reciclare necesare. Orice beneficiar care nu mai are nevoie de produsele achiziționate sau dorește variantele noi noi, poate apela la companie pentru a colecta containerele și navetele. Produsele uzate vor fi curățate, măcinate, spălate și uscate și vor deveni materie primă necesară unei alte procesări. Toate acest proces diminuează poluarea și nu lasă deșeuri.

Toate aceste caracteristici și facililtăți fac din produsul realizat și oferit de Schoeller Allibert cel mai eficient model de cuvă de plastic din agricultură și industria alimentară.

Schoeller Allibert este de fapt o mare companie, cu tradiție, care inventează, proiectează, dezvoltă și produce cuve, navete, cutii, boxpaleți, lăzi, containere din plastic de mai bine de 50 de ani. Ea este prezentă pe toate piețele internaționale, fiind formată din cei mai importanți jucători din industrie: Schoeller, Wavin, Perstorp, Arca, Linpac, Allibert, Paxton, Stucki.

Produsele furnizate sunt cele mai bune soluții pentru agricultori și companiile producătoare, de procesare și care se ocupă cu distribuția mărfurilor alimentare.

Dacă sunteți în căutarea unui partener de excepție și a unui producător de cuve din plastic accesati site-ul schoellerallibert.com. Aici veți găsi o gamă variată de produse, de cea mai bună calitate, cu livrare imediată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest