Care sunt clauzele contractului de confidențialitate pe care l-au semnat Bianca și Bodi pentru a se împăca

 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează, din nou, un cuplu, chiar și după toate detaliile șocante pe care le-au dezvăluit unul despre celălalt, imediat despre divorț. Dar pentru că „paza bună trece primejdia rea”, date fiind antecedentele, prima întânire după împăcare a constat în discutarea termenilor și condițiilor contractului de confidențialitate pe care urmează să-l semneze.

Alex Bodi a ținut să lămurească mai multe aspecte ale împăcării cu fosta soție. Celebrul afacerist a mărturisit că, în ciuda tuturor episoadelor nefericite care au avut loc intre ei, și-a dorit foarte mult să ajungă, din nou, în brațele Biancăi, astfel că el a fost cel care a făcut primul pas.

„Primul pas a fost să ajung în țară și să îmi asum anumite lucruri. Pe parcurs voi avea grijă la ce voi face ca lucrurile să decurgă într-un mod frumos. Acum încercăm să lăsăm lucrurile care ne afectează și care nu ne ajută deloc să avansăm și vrem să construim pe alți piloni, să ne câștigăm încrederea.” a spus Alex Bodi, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Ce se întâmplă cu divorțul

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au divorțat pe 10 martie, atunci când s-au prezentat la a doua înfățișare, chiar dacă între timp, s-au împăcat. Cât despre căsătorie, nu au discutat, încă, dat fiind că încă sunt la stadiul de început, de a clădi ceva nou, o relație bazată pe încredere și respect.

„Deocamdată suntem divorțați pentru că întâlnirea pe 10 martie a fost a doua înfățișare. Nu am vorbit despre căsătorie, trebuie să le luăm treptat. Ea a zis că mă susține și mă sprijină, ca să lăsăm toate tensiunile și nemulțumirile. Am spus că îmi pare rău de ieșirile, acuzațiile și discuțiile pe care le-am făcut, și o să încercăm să reparăm lucrurile.” a spus omul de afaceri.

Care sunt clauzele contractului de confidențialitate

Pentru că ambii au greșit enorm atunci când au dezvăluit informații din intimitatea mariajului lor, Bianca și Bodi au acceptat să fie „penalizați” financiari, ori de câte ori „dau lucruri din casă”.

„Sunt niște clauze care va trebuie păstrate reciproc. Nu o să mai vorbim unul de celălalt, a fost o condiție de a ei, nu o să mai afișăm public detalii despre celălalt, altfel celălalt plătește o anumită sumă de bani. Întâlnirea a fost bazată pe chestia cu procesul și tribunalul. Mașina este proprietatea ei și totul este legal! În contract am specificat că are mașina plătită, dar acum am reglementat clauzele exact așa cum sunt. Iar referitor la dragoste, nu le poate stabili niciun notar”, a mai spus Bodi. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest