Care sunt condițiile Biancăi Drăgușanu ca să ajungă la altar cu Alex Bodi. Au semnat un contract/ VIDEO

 

După ce Alex Bodi a declarat că Bianca Drăgușanu este singura femeie cu care s-ar căsători, blondina a început să își facă planurille de nuntă cu afaceristul. Iar dacă v-ați gândit că lucrurile sunt atât de simple, v-ați înșelat. Blondina i-a impus o serie de condiții fostului soț ca să ajungă cu el la altar!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit și s-au împăcat de atât de multe ori că nici ei nu mai știu. Astfel că au decis să semneze un contract în baza căruia să își pună relația pe care o au. La prima reîmpăcare după divorț cei doi au semnat un contract cu multe clauze de confidențialitate, în care este stipulat că cel care îl denigrează pe celălalt, trebuie să scoată bani grei din buzunar.

Dar astea nu sunt singurele condiții! Pentru a îmbrăca rochia de mireasă, Bianca Drăgușanu i-a cerut lui Alex Bodi să îi demonstreze că a învățat din greșelile pe care le-a facut din trecut, dar și să dea dovadă de maturitate. Și chiar este clar că între cei doi există sentimente puternice, la fel de evident este și faptul că blondina are nevoie mai mult ca oricând de dovezi.

Bianca Drăgușanu, despre planurile de nuntă cu Bodi

„Eu mi-aș dori să fie pe plajă. Prima a fost cu petrecere, cum trebuie. A doua a fost așa, hai să facem repede... n-a fost nuntă! Eu am avut o singură nuntă! La a doua doar s-a cinat. Când o să mă mărit a treia oară, va ști toată planeta. De la rochie la muzică, la mâncare, la petrecere, la invitați, totul!”, a continuat Bianca Drăgușanu.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest