Carmela Popa a fost cerută în căsătorie, dar a spus „NU”! „Suflu și în iaurt!”

 

Jurnalista și-a lăsat iubitul în stand-by, având încă sechele din experiența anterioară. Vedeta nu vrea să ia o decizie pe care să o regrete mai apoi.

 

Carmela Popa a postat zilele trecute pe unul dintre conturile de socializare că trăiește una dintre cele mai frumoase zile din viața ei. A explicat mai târziu că mesajul urcat pe Facebook este legat de faptul că a fost cerută de nevastă. Și asta chiar dacă pentru moment a refuzat propunerea venită din partea actualului său iubit. Bruneta nu a acceptat încă cererea în căsătorie, din cauza experienței nefericite cu fostul logodnic preot, cel care a înșelat-o chiar înainte să ajungă în fața altarului.

 

Este destul de evident faptul că logodna eșuată cu preotul a afectat-o profund pe jurnalistă, care vrea să chibzuiască bine pentru a da un răspuns unei noi cereri de acest gen. În exclusivitate la Antena Stars, Carmela Popa a explicat de ce a luat aceast decizie.

 

„Când doi oameni rezonează și au sentimente unul față de celălalt se întâmplă. S-a întâmplat normal, doar că eu, după ultima mea experiență, sunt în măsură să suflu și în iaurt. Am zis să mai așteptăm puțin”, a dezvăluit Carmela Popa, la Antena Stars.

 

Având în vedere că experiența anterioară a fost presărată cu infidelități și amenințări, Carmela Popa a ales una dintre cele mai sigure variante de data aceasta: un bărbat pe care îl cunoaște de aproximativ 30 de ani. Aparent, aceștia au fost prieteni de-o viață și abia acum au ales să încerce ceva pe plan amoros.

 

Noi ne cunoaștem de cam 30 de ani. Din dorința de nu pierde un prieten atât de bun, un om extraordinar... doar că lucrurile au luat acum o altă întorsătură. (...) Mă voi hotărî foarte repede”, a adăugat jurnalista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest