Carmen, acuzaţii grave la adresa Alexandrei de la Dragoste fără secrete! "Se dă la Cătălin cu mine de faţă! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Gelozia este cuvântul de bază al ediţiei de astăzi de la „Dragoste fără secrete”. Discuţiile în contradictoriu pare că nu se mai opresc între cuplurile Alexandra, Cristi şi Carmen şi Cătălin.

După ce Carmen a aruncat cu acuzaţii grave în Alexandra, cum că ar încerca să îl prindă în mreje pe Cătălin, partenera lui Cristi nu a mai putut suporta şi şi-a vărsat amarul pe aceasta: „Tu eşti paranoia. Tu ai impresia că cineva o să ţi-l fure pe Cătălin. Şi chiar o să se întâmple asta. Ce gândeşti, aia atragi. Nu am venit sa îl iau. Mă enervezi. Mă acuzi pe mine că îţi iau bărbatul de lângă tine. Tu te auzi ce spui?” a fost replica Alexandrei.

„În primul rând Cătălin nu are pleca cu o femeie ca tine, pentru că noi nu suntem open mind. Alexandra se dă la Cătălin cu mine de faţă! Se vedeau anumite chestii.” a spus Carmen.

Totul este însă departe de a se apropia de final. Acum şi între partenerii celor două s-a iscat un scandal de zile mari. Rămâne de văzut cum va escalada situaţia. Ce cote vor mai atinge tensiunile în experimentul de televiziune „Dragoste fără secrete”, urmează să vedem. Pe www.dragostefarasecrete.ro puteţi urmări ce fac concurenţii, zi şi noapte.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest