Carmen Brumă și-a dezvăluit secretele: ”Disciplină și stăruință”

 

Nutriționista a explicat cum poate oricine să aibă o siluetă de invidiat, în exclusivitate al știrile Antena Stars.

 

Carmen Brumă a fost prezentă în studioul știrilor Antena Stars, unde a explicat cum poate oricine să aibă un corp de manechin. Nutriționista a dezvăluit care au fost cele mai importante atuuri ale ei în bătălia cu kilogramele în plus. Iubita lui Mircea Badea a dezvăluit care sunt secretele ei pentru a arăta impecabil.

"Străduință și disciplină. Asta este cheia succesului, în general, în viață. Eu cred în pașii mici, simpli, făcuți în mod constant. Cred că asta este cheia reușitei în orice domeniu. Sigur, dacă există și puțin talent, e ideal, dar eu nu am avut niciun fel de talent și atunci mi se pare că în toate domeniile în care eu am reușit am compensat cu foarte multă muncă și perseverență. Disciplina a fost talentul meu.", a spus Carmen Brumă.

Nutriționista a mai spus: "Am schimbat de-a lungul timpului, evident, pentru că ajungem în etapa de viață 35-40 când corpul nostru suferă multe modificări și atunci e nevoie în permanență, mai ales în această perioadă, să îți ajustezi programul de antrenament, să își ajustezi dieta. După 35 de ani începe să scadă masa musculară, încep să aibă loc tot felul de schimbări hormonale și atunci da, trebuie să faci multe ajustări, dar totul este posibil."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest