Carmen de la Sălciua a explicat de ce a făcut bradul cu mai bine de o lună mai devreme: „Chiar și postul este mult mai simplu așa”

 

Artista a împodobit deja bradul de Crăciun, iar la Antena Stars a explicat în exclusivitate la Antena Stars de ce a făcut acest lucru.

 

Carmen de la Sălciua nu a mai aștepat ajunul Crăciunului pentru a împodobi bradul, ci a făcut-o cu mai bine de o lună mai devreme. La Antena Stars, frumoasa blondină a explicat care au fost motivele care au derminat-o să ia un avans atât de mare în fața lui Moș Crăciun.

 

„Am împodobit bradul, pentru că îmi doresc să mă bucur cât mai mult de sărbătorile de iarnă, pentru că eu sunt mai mereu plecată și locul unde șălășluiesc căsuța mea vreau să fie mereu de sărbătoare, mai ales în perioada asta. Eu sunt o mare iubitoare a sărbătorilor de iarnă și în mod special a Crăciunului. De asta mi-am împodobit bradul atât de devreme”, a spus artista.

 

Recunoscută ca o creștină ferventă, în special în urma ultimelor apariții, între care se numără și desantul la Muntele Athos, artista de la Sălciua a adăugat: „Probabil tradiția spune să îl împodobești de Crăciun și odată cu venirea postului încep să se asculte colinde și atunci este o atmosferă diferită, dacă vezi bradul în casă și îți pui un colaj de colinde, asculți, între timp faci curățenie prin casă. Îți dă o stare de liniște, de pace, de bucurie. Chiar și postul este mult mai simplu așa, pentru că știi că în felul acesta te apropii de Hristos”.

 

Carmen de la Sălciua a mai spus: „Eu sunt mereu întoarsă în copilărie, pentru că pentru mine nu a existat o altă perioadă și nu va mai exista vreodată ca perioada copilăriei și a sărbătorilor. Mie mi se pare că tot luxul și opulența în care trăim... deși și eu trăiesc tot în această lume și nu pot să spun că nu iubesc frumosul sau luxul, dar în același timp iubesc și tradiția, indiferent cum ar fi ea, nu trebuie să fie la cel mai înalt nivel”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest