Carmen de la Sălciua dă vina pe infidelitate pentru ghinionul în dragoste: „O a treia persoană și-a făcut apariția”

 

Carmen de la Sălciua dă vina pe infidelitate pentru nefericirea ei. Artista vorbește pe șleau despre a treia persoană care a intervenit în relație. Ce a spus despre ce-a de-a treia persoană din relație?

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au avut o viață amoroasă extrem de controversată, cu urcușuri și coborâșuri. S-au căsătorit, au divorțat, s-au împăcat și s-au despărțit iar. Însă de această dată definitiv! Artistul a dat-o uitării pe brunetă și acest lucru este mai clar ca niciodată, pentru că Culiță s-a afișat cu noua iubită.

În timp ce interpretul de muzică de petrecere se lăuda cu noua sa cucerire pe nume Daniela, Carmen de la Sălciua vorbea cu fanii săi despre infidelitățile în cuplu.

”Nu există vârstă bine stabilită pentru ”a știi ce vrei”. Unii se maturizează mai devreme, alții mai târziu. Și, probabil, totul se datorează faptului că o a treia persoană și-a făcut apariția printr-o portiță rămasă deschisă. Cel de lângă tine, în momentul acesta, te face să stai pe loc. Nu e nici în casă, nu e nici afară... Stă în prag”, a fost răspunsul extrem de sincer oferit de Carmen de la Sălciua.

Infidelitatea a fost unul dintre motivele destrămării Carmen-Culiță, iar pe artistă este clar că acest lucru a marcat-o. după divorțul prin care a trecut, între cei doi s-a iscat un mare scandal și și-au adus reciproc acuzații grele. În timp ce Carmen povestea că artistul a călcat strâmb, Culiță o învinuia pe vedetă că l-a înșelat cu cel mai bun prieten al lui, Cosmin Isăilă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest