Carmen de la Sălciua, despre sarcină. Este gravidă? "Posibil!"

 

Carmen de la Sălciua a dat vestea cea mare. Foarte multă lume s-a mirat de hotărârea celor doi de a se căsători fără să spună nimănui, iar fanii sunt de părere că artista ar fi însărcinată. Şi câteva imagini recente, în care a apărut cu o burtică suspectă, i-a făcut pe fani să se gândească la faptul că vedeta urmează să devină pentru prima oară mămică.

Cântăreața a fost surprinsă zilele trecute la un eveniment la care a fost invitată să cânte, iar imaginile s-au viralizat extrem de repede pe rețelele de socializare. Fanii au observat imediat o burtică suspectă şi au luat cu asalt secțiunea de comentarii.

Dacă unii s-au întrebat dacă artista urmează să devină mamă, alții au felicitat-o deja pentru sarcină. Carmen de la Sălciua a explicat că nu știe cu exactitate dacă este sau nu însărcinată în aceste momente, dar e posibil.

”Noi ne dorim copii și încercăm. Încercăm, dacă ne ajută Dumnezeu să facem copii… Deocamdată nu am făcut un test de sarcină, e posibil (n.r. să fie însărcinată), nu știu, nu știu… Deocamdată nu am niciun simptom, bine, diferă de la graviduță la graviduță, așa că nu știu ce să spun…”, a declarat Carmen de la Sălciua, pentru Spynews.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest