Carmen de la Sălciua dezminte cu părere de rău că este însărcinată: „Ne dorim din tot sufletul”

 

Artista a mărturisit că-și dorește nespus de tare să devină mamă, dar momentul se lasă încă așteptat.

 

Este deja de notorietate dorința cântăreței de a rămâne însărcinată. La una dintre ultimele postări ale ei pe rețelele de socializare, fanii au tras concluzia că gata, evenimentul mult așteptat s-a întâmplat. Iar unii dintre ei chiar au felicitat-o. Cu părere de rău, Carmen de la Sălciua a dezmințit informația.

 

”Sunt puțin dezamăgită în această seară. Am postat un mic fragment din melodia pe care o voi lansa și deja au apărut primele comentarii, vizavi de o presupusă sarcină, lucru pe care eu l-am vorbit de foarte multe ori, în interviuri și chiar aici, pentru că știu că mă urmăriți.

Am spus că încă nu a venit acest moment în viața noastră, ne dorim din tot sufletul și ne este greu să spunem că acest lucru nu s-a întâmplat. Cu siguranță acest lucru îl voi spune la momentul potrivit”, a declarat Carmen de la Sălciua, pe Instagram.

 

Artista a mai dezvăluit că s-a apucat de sport, dorindu-și foarte tare să aibă forme de invidiat. ”Voi știți că eu sunt într-un proces de schimbare, că am început să fac sport, că am început să mănânc sănătos, dar nu se realizează peste noapte. Încerc din tot sufletul”, a declarat artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest