Carmen de la Sălciua iubește din nou? Dovada că l-a dat uitării pe Culiță Sterp! FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Chiar dacă au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au decis să meargă pe drumuri separate, după ce au încercat să reaprindă flacăra pasiunii. Dar pentru că lucrurile nu au mers așa cum se așteptau, au pus punct relației și fiecare s-a axat pe cariera muzicală, până acum.

Carmen de la Sălciua a surprins pe toată lumea după ce a împărtășit cu prietenii săi virtuali o imagine în care a imortalizat un buchet imens de trandafiri, care, cu siguranță, nu putea să fie primit de la un simplu prieten.

Chiar dacă nu a oferit prea multe detalii despre cine a fost expeditorul, inimioarele și comentariile pozitive ale admiratorilor săi nu au întârziat să apară, iar fiecare dintre ei și-a exprimat părerea despre cine ar putea fi potențialul iubit.

„Mi-ar plăcea să fie de la soțul ei, Culiță! / 😘 Buchetul e superb.👍😘 O femeie ca tine merită cele mai frumoase flori 💐💐 / Absolut superb👏 Un buchet cu stil pentru o doamnă ca tine🤙cine ți l-a oferit merita felicitări !!!”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Ce spunea despre o posibilă relație după despărțirea de Culiță Sterp

„Ești singură? Tot timpul s-a creat acest mister, în jurul meu. Știu și de ce, pentru că este întrebarea la care eu nu spun nimic concret. Studiez la un răspuns... și îl voi oferi când va veni timpul potrivit. Îmi doresc să fiu precaută și să analizez bine situația


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest