Carmen de la Sălciua, o ghinionistă în iubire! De ce îi este greu îndrăgostească, din nou/ VIDEO

 

Norocul în dragoste nu i-a surâs lui Carmen de la Sălciua. A avut o viaţă amorosă controversată, însă puţini sunt cei care ştiu ce se ascunde, de fapt, în spatele relaţiilor eşuate ale vedetei. Unii spun că e blestem, alţii...că ar fi vorba doar de un mare ghinion.

Este sexy, frumoasă, are o carieră de succes și milioane de fani. Însă în viață nu le poți avea pe toate. Așa se face că lui Carmen de la Sălciua îi lipsește cu desăvârșire, norocul în dragoste. Viața amoroasă a artistei a fost extrem de controversată. Cu urcușuri și coborâșuri. În urmă cu patru ani, interpreta îl cunoștea pe cel care avea să fie iubirea vieții ei: Culiță Sterp.

Povestea lor a început cu un simplu dans la o nuntă, după care s-au întâlnit. A urmat apoi o frumoasă poveste de dragoste, iar după aproape un an de relatie, cei doi au decis să se și căsătorească.

Căsnicia nu a durat mult, din păcate. În vara anului 2018, cei doi anunțau despărțirea. Amândoi au suferit mult și artista începuse chiar să își piardă încrederea în sine.

Odată cu separarea, Carmen de la Sălciua a căutat consolarea în brațele altui bărbat. Artista a început o relație cu Cosmin Isăilă, unul dintre cei mai buni prieteni ai fostului soț, însă nici povestea asta de dragoste nu a durat mult, după ce artista a decis să se reîmpace cu Culiță.

Carmen și Culiță păreau mai fericiți ca niciodată, însă, spre dezamăgirea fanilor, relatia lor a ajuns la final după numai o lună de iubire. Acum artista este singură, dar cu toate acestea, interpreta are mulți admiratori care o răsfață chiar cu flori.

Ei bine, nu numai dezamăgirile în dragoste au afectat-o pe Carmen, ci și divorțul prietenilor ei. Bruneta a recunoscut că nu l-a avut alături pe tatăl ei, iar acest lucru nu doar că a marcat-o, ci a făcut-o să caute și figura paternă în fiecare bărbat din viața ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest