Carmen de la Sălciua, pe urmele fostului soț! Îi copiază fiecare mișcare lui Culiță Sterp/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua pare că îi copiază fiecare mișcare lui Culiță Sterp. Artista urmează strategia de succes a fostului soț, iar ca dovadă stă chiar ultima bombă pe care a aruncat-o în showbiz recent.

Carmen de la Sălciua promite o colaborare bombă cu nimeni alta decât cu sora ei! Bruneta se bucură de o carieră de succes și este în topurile preferințelor românilor! Iar la ce influență are în industria muzicală, artista își dorește să îi ofere și surorii ei o parte din succesul său.

Coincidență sau nu, Carmen de la Sălciua pare sa îi copieze rețeta fostului soț, Culiță Sterp care și-a lansat fratele exact prin aceeași tactică. Interpretul de muzică de petrecere a reușit să îl facă celebru pe Iancu și l-a ajutat să se lanseze în muzică, după ce s-a afișat în mai multe videoclipuri de-ale artistului și chiar a lansat mai multe melodii.

Dar nu vă gândiți că asta este tot! Culiță Sterp a trecut la un alt nivel cu fratele său pe care l-a luat la multe concerte alături de el, unde au cântat pe aceeași scenă și au făcut show de show. Rămâne de vazut dacă interpreta de manele îi va urma exemplul sau se va rezuma la câteva piese scoase alături de sora ei.

Culiță Sterp și-a găsit aleasa

În timp ce Carmen de la Sălciua pare că îi copiază fiecare mișcare fostului soț, semn că încă stă cu ochii pe el, Culiță Sterp a dat-o uitării și s-a refugiat în brațele unei brunete cu care are planuri mare! Interpretul de muzică de petrecere ne-a dezvăluit că iubita sa este pe placul familiei sale și se gândește serios să devină tată pentru prima dată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest