Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce iubitul a fost prins că fură curent: „Nu mă mai miră nimic”

 

Marian Corcheș este judecat într-un dosar în care este acuzat că a furat energie electrică. Carmen de la Sălciua, reacție exclusivă la Antena Stars.

 

Marian Corcheș a fost trimis în judecată într-un dosar de furt de energie electrică. Faptă ce s-ar fi petrecut în urmă cu 3 ani. În exclusivitate la Antena Stars, Carmen de la Sălciua a vorbit despre problemele penale cu care se confruntă iubitul ei. Cântăreața nu era pe atunci împreună cu Marian, așa că nu a dorit să se pronunțe concret asupra speței penale.

 

"Nu știam pentru că eu în urmă cu doi ani când se zvonește... Eu în urmă cu doi ani eram la Alba Iulia, el era acolo... Eu nu știu despre afacerile lui de atunci, de acolo, pentru că ele deja s-au închis. Să știi că nu am primit nici o citație și nu știu nimic despre treaba asta...Poate sunt probleme din trecut, dar nu ale lui... Dacă nici el nu știe și nu are habar, cu siguranță nu am nici eu. În fiecare zi sună cineva și suntem acuzați de ceva, adică nu mă mai miră nimic. Probabil se vor ocupa avocații sau chiar el de problema asta să se rezolve și să fie bine. Nu ține de mine, nu știu ce să spun... Este o acuzație mult prea gravă ca eu să intervin până nu se rezolvă... Nici nu știu ce s-a întâmplat în urmă cu doi, trei ani pentru că eu nu am fost în viața lui atunci"a spus artista pentru Antena Stars.

 

De partea cealaltă, Marian Corcheș a aflat de la reporterii Spynews.ro despre deschiderea procesului: „Eu acum aflu, de la dumneavoastră. Nu știu cum am ajuns inculpat, fiindcă inițial a fost acuzată de furt o firmă pe care am deținut-o până acum doi-trei ani. Eu eram director la societatea respectivă. Firma am radiat-o și am crezut să s-a terminat cu dosarul de furt. Îmi amintesc faptul că, la momentul respectiv, am fost la furnizorul de energie electrică, am spus că achit prejudiciul, ca să renunțe la plângere, dar n-am avut cu cine să mă înțeleg... Aia e! O să iau legătura cu avocatul, să văd ce este de făcut...” 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest