Carmen de la Sălciua, ritual de purificare! Ce face artista ca să se apropie de Dumnezeu/ VIDEO

 

Carmen de la Sălciua a dezvăluit care este ritualul pe care pune în practică, pentru a se apropia de Dumnezeu. Cum reuşeşte cântăreaţa să-şi purifice sufletul, în postul Paştelui, am aflat chiar de la ea! 

Cel mai mare sprijin pe care l-a avut Carmen de la Sălciua atunci când a trecut prin diferite încercări în viață a venit din partea Divinitații, astfel că artista a decis să treacă printr-un ritual de purificare în Numele lui Dumnezeu..

Carmen de la Sălciua a dezvăluit că va ține tot postul Paștelui, atât prin înlăturarea cărnii, ouălelor și a produselor lactate, cât și prin schimbarea comportamentului în ceea ce îi privește pe cei care i-au făcut rău de-a lungul timpului.

Artista a ținut să precizeze că postul nu reprezintă pentru ea doar înlocuirea produse de origine alimală din alimentație, cât înseamnă împăcarea cu sinele și cu oamenii care nu i-au vrut binele dintotdeauna.

“Numai fariseii erau triști când țineau post ca să se laude. Pentru mine postul este atât cu sufletul, cât și cu trupul, sprijinit de rugăciune. Încerc să țin tot postul. Mă descurc bine. Atunci când începi să postești, nu mai simți greutatea postului în ceea ce privește mâncarea. Nu simt nevoia să mănânc carne sau lactate. Simt doar o bucurie.

La mine în casă se ținea post. Am învățat asta de la bunica, de la mama, și altfel simți bucuria și dorința de a mânca în ziua de Paște. Să fii un om bun nu te costă nimic. Poți fi un om bun nu doar in postul Paștelui. Să răsplătești binele cu răul este o lucrare diavolească, rău cu rău, dobitocească, bine cu bine este omenească, iar rău cu bine este una dumnezeiască. Iertarea este una dintre legile firii și a iubirii.”, a spus Carmen de la Sălciua.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest