Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, împăcare cu repetiție? Semnele care indică reconstruirea poveștii de dragoste

 

Carmen de la Sălciua face ce face și își pune admiratorii pe gânduri. În urmă cu câteva săptămâni, artista a dat de înțeles că este dezamăgită de deznodământul relației pe care a avut-o cu fostul soț și că dorește să își refacă viața. De curând, însă, artista a publicat o imagine cu un buchet imens de trandafiri roșii, iar la descriere a scris un simplu: „Mulțumesc”.

Bineînțeles că primul lucru la care s-au gândit fanii a fost că buchetul de flori este de la Culiță Sterp. Artista nu a dorit să specifice de la cine sunt florile, dar cert este că sentimental nu stă rău. Să aibă bruneta un nou pretendent la inima ei?

Cu siguranța vom afla în curând, dacă există sau nu un domn misterios care încearcă să o cucerească. Știm că artista a suferit foarte mult din dragoste și de mai multe ori s-a întors la fostul soț. Nu o dată, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au împăcat, însă au ținut totul secret. Cel puțin o perioadă, astfel că nu este de mirare că fanii celor doi s-au gândit imediat că vedeta a primit florile de la fostul soț.

Mai mult de atât, din cauza pandemiei de coronavirus, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp și-au petrecut sărbătorile pascale separat, fiecare cu familia lui, astfel că este foarte probabil ca artistul să îi fi trimis un buchet de flori fostei sale soții de dragul vremurilor de altă dată.

Zvonurile legate de cei doi nu au apărut așa din senin. Artista a lansat, de curând, o piesă care pare dedicată pentru Culiță Sterp. Să avem oare parte de o împăcare cu repetiție? Nu de alta, dar ne-am obișnuit deja. Și parcă nici nu ne-ar mai surprinde. Dar poate că, de data aceasta, Carmen vrea să ne dea pe spate și se va afișa, atunci când nu ne vom aștepta, cu un nou iubit.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest