Carmen de la Sălciua, cu răni adânci după despărțirea de Culiță Sterp! „Iubirea înseamnă respect”/ VIDEO

 

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au decis să meargă pe drumuri separate, chiar dacă au încercat să reaprindă flacăra care i-a făcut să se căsătorească. Și chiar dacă timpul a trecut, artista nu pare să fi depășit suferința pe care i-a pricinuit-o fostul soț, iar drept mărturie stau chiar declarațiile fără precedent pe care le-a făcut pe contul său de socializare.

Printre sfaturile despre dragoste pe care le-a oferit admiratoarelor sale, Carmen de la Sălciua a mai strecurat și câte o săgeată îndreptată spre Culiță Sterp, iar cei care o urmăresc nu au putut trece cu vederea peste acest aspect.

“Femeia trebuie să fie și slugă și stăpână în același timp și, precum Pasărea Pheonix, să renască din propria cenușă. Asta face din ea o femeie de neuitat. Atunci când ierți foarte mult, acel cineva începe să se obișnuiască și chiar să facă din greșeli un stil de viață. Iubirea înseamnă respect.” a spus Carmen de la Sălciua pe contul său de socializare

Este clar! Interpreta de muzică de petrecere că a rămas cu răni adânci după ea și fostul soț și-au spus „Adio” definitiv, iar toată durerea a fost revărsată în mesajele împachetate drept „Sfaturi” pentru urmăritorii săi.  

„Între minte și inimă există o ceață infinită, iar de cele mai multe ori învinge inima, însă sunt cazuri în care rațiunea ne scutură pur și simplu și ne amintește că trebuie să judecăm corect. Uneori trebuie să uiți ceea ce simți și să cauți ceea ce meriți.” a mai spus artista.

Deși a existat întotdeauna chimie între Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, tocmai de aceea, artista le sfătuiește pe femei să fie realiste, pentru că nu toate poveștile de dragoste au începutul poveștilor cu zâne și feți frumoși.

„Mi-ar plăcea ca omul de lângă mine să aibă cel puțin aceeași situație ca și mine, pentru ego-ul lui, pentru a evita anumte discuții. Un bărbat dacă stă mai slab financiar decât o femeie va începe să aibă frustrări pe care de cele mai multe ori nu le va putea controla. Mie îmi plac cuplurile în care există echilibru.” a completat Carmen.

Chiar dacă acum nu mai are nicio legătură cu fostul soț, Carmen de la Sălciua speră că în viața ei va apărea un bărbat care să o înțeleagă și alături de care să își întemeieze o familie.

„Ești singură? Tot timpul s-a creat acest mister, în jurul meu. Știu și de ce, pentru că este întrebarea la care eu nu spun nimic concret. Studiez la un răspuns... și îl voi oferi când va veni timpul potrivit. Îmi doresc să fiu precaută și să analizez bine situația în care sunt, înainte de a veni cu vești bune." a dezvăluit artista.

În ceea ce ar privi noua relație, vedeta știe exact ce își dorește. Carmen de la Sălciua s-a confesat fanilor săi și a mărturisit că nu ar vrea să fie folosită drept pansament pentru răni sufletește nevindecate, motiv pentru care, fiecare om trebuie să își acorde propriul timp de vindecare pentru a putea clădi ceva stabil și frumos cu o altă persoană, ulterior.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest