Carmen de la Sălciua, transformare incredibilă de-a lungul carierei! Operaţiile estetice au schimbat-o radical/ FOTO

 
+10 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate cântăreţe din România. Întotdeauna pe locul 1 din trending, artista se bucură de o notorietate imbatabilă. Cu toate acestea, nu sunt mulţi care îşi mai amintesc cum arăta cântăreaţa la începurile carierei sale.

Carmen de la Sălciua, pe numele ei real, Carmen Racolta a avut parte de o transformare radicală. A debutat ca o fată pasionată de muzică, iar acum este una dintre cele mai cunoscute artiste din ţară. Iar pentru că celebritatea impune o anumită imagine, cântăreaţa s-a conformat.

Astfel încât, fosta soţie a lui Culiţă Sterp a vizitat cabinetul medicului estetician din ce în ce mai des. Prima intervenţie la care a fost supusă, a fost cea de micşorare a nasului. „O rinoplastie pentru că aveam nevoie” a declarat artista, la un moemnt dat.

Injecţii cu acid hialuronic în buze, ar fi cea de-a doua intervenţie la care a apelat artista, pentru a arăta mai bine. Şi nu doar atât. Chiar dacă s-a vehiculat că şi-ar fi pus silicoane, Carmen de la Sălciua nu a a confirmat nimic.

Transformarea este una de excepţie! Imaginile din GALERIA FOTO vorbesc de la sine! Oamenii pot vedea cum arăta artista înainte să fie celebră, în pozele ataşate articolului.

Culiţă Sterp a aruncat bomba!

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp sunt în tratative de împăcare. După ce s-a tot vehiculat că s-au împăcat, iată că totul prinde contur! Culiţă Sterp a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Stars despre mutarea împreună cu artista!

"Încă nu pot să dau nicio declarație în privința asta, fiindcă încă nu știm sută la sută ce o să fie. Vorbim, suntem prieteni, încă nu stăm în aceeași casă. Suntem, cum am mai spus pe la televizor, suntem pe drumul cel bun, vorbim. Nu știu ce o să fie în continuare. Dar nu pot să dau o declarație sută la sută ne-am împăcat, nu ne-am împăcat", a spus Culiţă Sterp pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest