Carmen Grebenișan, detalii despre noul iubit! „Ne-am cunoscut în timp ce eram cu fostul meu prieten”

 

Carmen Grebenișan este mai fericită ca niciodată! Fosta concurentă de la „Asia Express” este îndrăgostită până peste cap de noul iubit și chiar dacă la început a preferat să își țină relația departe de ochii curioșilor, acum ne-a oferit detalii picante din interiorul poveștii de dragoste, cât și despre cum l-a cunoscut pe cel care i-a furat inima.

A răsărit soarele pe strada lui Carmen Grebenișan mai repede decât se aștepta! La scurt timp după separarea de fostul iubit, blondina s-a refugiat în brațele unui bărbat misterior, despre care, la început, s-a vehiculat că ar fi Florin Ristei, datorită tachinărilor pe care cei doi le-au avut în cadrul competiției de la Antena 1.

După ce a infirmat zvonurile, Carmen Grebenișan a dezvăluit că noul iubit este mai tânăr decât ea și încă este student, acestea fiind singurele detalii pe care le-a oferit la momentul respectiv. Recent, blondina a intrat într-o conferință video la „Showbiz Report” unde a dezvăluit că între ea și noul partener nu a fost dragoste la prima vedere, dat fiind că se cunosteau de mai bine de trei ani. Ba chiar mai mult, au făcut cunoștință atunci când ea încă era într-o relatie cu fostul iubit.

„Sunt bine cam din februarie. Nu are nicio legătură Asia Express cu despărțirea. Singură nu stau prea mult, nu îmi place. Am nevoie de confort, să știu că este o persoană lângă mine. Nu prea îmi place ca lumea să mă bibilească. Am nevoie de spațiul meu, dar să știu că e acolo. E foarte frumos și lucrurule au avansat într-un ritm destul de alert. Nici dacă mi-aș fi propus nu m-aș fi gândit la asta. Noi ne-am cunoscut în timp ce eu eram cu fostul meu prieten. Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani. Am fost compatibili la nivel amical. Ne-am înteles foarte bine și ne-am apropiat după. Am empatizat și s-au întâmplat alte lucruri.” a spus Carmen Grebenișan în cadrul emisiunii Showbiz Report.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest