Carmen Grebenișan, detalii exclusive despre cununia civilă cu Alex Militaru: “N-am reușit să simt farmecul momentului”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Carmen Grebenișan a oferit detalii exclusive despre cununia civilă cu Alex Militaru care a avut loc în urmă cu doar câteva zile. Celebra vloggeriță a vorbit cu lux de amănunte despre unul dintre cele mai importante evenimente ale vieții sale, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Carmen Grebenișan și Alex Militaru au spus un mare “Da!” în fața ofițerului stării civile, iar la câteva zile după ce și-au unit destinele, frumoasa blondină a oferit câteva amănunte despre eveniment.

Potrivit spuselor sale, evenimentul a fost unul magic, iar alături de ea s-au aflat cele mai importante persoane din viața ei. Totodată, Carmen Grebenisan a mărturisit că a fost extrem de fericită că totul a ieșit așa cum și-a dorit.

„A fost mult mai frumos decât îmi imaginam! M-am întors cu spatele și le-am spus că dacă mă fac să plâng o să stau cu ochelarii de soare și seara. Lumea nu și-a dat seama dacă a fost cununia sau doar nunta pentru că noi am făcut o combinație între nuntă și cununie, doar că nu a fost nimic religios.”, a spus Carmen Grebenișan la Antena Stars.

Tot pentru Antena Stars, Carmen Grebenișan a recunoscut că a fost extrem de agitată din cauza organizării evenimentului, însă momentele pe care le-a experimentat în timpul evenimentului au făcut-o sa uite de tot stresul acumulat dinainte.

„În ultimele zile am fost destul de ocupată cu organizarea și n-am reușit să resimt farmecul momentului. Am resimțit asta doar în momentul în care ne-am îndreptat spre primărie și am spus mamă nu-mi vine să cred că facem treaba asta! Mi se părea că eu încă sunt puștoaica aia de 20 de ani, deși acum fac 30, mă gândeam că ajung în punctul acesta, mă mărit!”, a mai adăugat Carmen Grebenișan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest