Carmen Grebenișan, reacție acidă după ce iubitul ei a fost criticat pentru modul în care arată! „E prea bătrân”

 

După ce a publicat mai multe fotografii în care apare alături de noul iubit, Carmen Grebenișan s-a lovit de comentariul răutăcios al unei internaute. Fără să stea prea mult pe gânduri, fosta concurenta de la „Asia Express” a avut o reacție acidă și i-a dat replica!

Carmen Grebenișan ș iubitul ei au petrecut un weekend de vis la mare și au imortalizat momentele împreună de pe plajă. După ce a postat seria de fotografii pe contul său de socializare, fosta concurentă de la „Asia Express” a primit zeci de comentarii în care urmăritorii au criticat modul în care arată partenerul său, dar blondina nu a tăcut și le-a dat replica gurilor răutăcioase!

Una dintre fanele influenceriței și-a exprimat părerea că bărbatul de lângă blondină parte mult prea bătrân pentru ea, fiind unul dintre motivele pentru care nu consideră că se potrivește cu acesta. „Nu vă stă bine împreună și e prea bătrân”.

La scurt timp după, Carmen Grebenișan i-a răspuns: „Da, stau cu el pentru pensie”, stârnind hohote de râs în mediul online, în rândul celorlalți internauți.

O altă internaută a sfătuit-o să își găsească pe altcineva: „Nu este pentru tine. Meriți un băiat pe măsura ta. Parcă este din alt film pe lângă tine. O părere…”, însă și de data aceasta, răspunsul blondinei nu a întârziat să apară: „O părere de 2 lei și zece bani”, a răspuns ea.

Enervată la culme de comentariile negative pe care le primește prietena sa pe pagină, Alina Ceușan a intervenit și i-a luat apărarea influenceriței: „Da cine te-o întrebat? Cine ți-o cerut ție părerea în legătură cu… Orice?”, a scris ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest