Carmen Grebenișan și Florin Ristei s-au dat de gol? Indiciile care arată că sunt într-o relație secretă

 
+2 click pentru
galerie

Carmen Grebenișan este protagonista unei frumoase povești de dragoste, chiar dacă la scurt timp după sosirea din Asia Express, a suferit o decepție amoroasă cauzată de despărțirea de fostul iubit. Coincidență sau nu, separarea s-a produs, imediat după tachinările cu Florin Ristei. Și chiar daca a infirmat zvonurile despre presupusa relație dintre ea și cântăreț, admiratorii nu au vrut să îi dea crezare și au intrat în rolurile de mici detectivi.    

Identitatea noului iubit al lui Carmen Grebenișan nu a fost dezvăluită, motivul invocat de blondină fiind că preferă să își trăiască viața personală departe de ochii curioșilor. Lucru care aruncă, doar, paie pe foc. După ce blondina a postat o imagine inedită, în care se sărută cu foc, cu noul iubit, însă vizibile, fiind doar umbrele de pe perete, admiratorii au sărit cu fel și fel de supoziții că norocosul ar fi chiar Florin Ristei.

„Dacă vă uitați la story-ul lui Ristei de ieri și la story-ul ei de astăzi, veți vedea aceleași unghii roșii. Oare ce să-nsemne? Cum o fi, fericiți să fie. Ambii”, a fost doar unul dintre comentariile de la postare.

Despre relația cu Florin Ristei

După ce echipa Risteilor a fost eliminată din competiția Asia Express, Carmen Grebenișan a postat câteva filmulețe în care le-a explicat urmăritorilor săi că relația pe care o are cu Florin Ristei este strict una de prietenie.

„Nouă ne-a devenit simpatică echipa Ristei. Și chiar și acum ne sunt simpatici, n-avem nicio treabă unii cu alții. Suntem prieteni, totul este ok. Eu nu sunt împreună cu Ristei. Am iubit și probabil și el are iubită. Deci lucrurile astea de pe TV, în care lumea se implică atât de mult nu sunt reale 100%. Nu vreau să se supere nimeni.” a precizat Carmen Grebenișan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest