Carmen Harra a citit în numere! Ce destine vor avea Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf după divorț: „Vor urma încă două căsătorii!”

 

Carmen Harra, psihologul specializat în numerologie, a explicat ce le rezervă viitorul Anamariei Prodan și lui Laurențiu Reghecampf după ce vor oficializa despărțirea.

 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt aproape de separarea oficială, după ce antrenorul de la CS Universitatea Craiova a înaintat actele de divorț. Specialista în numerologie Carmen Harra le-a citit viitorul celor doi, pornind de la datele lor de naștere și alte date specifice. Și a dat verdictele! Psiholoaga știe că toți din familie se cunosc din vieți anterioare și că s-au reîntâlnit pentru a-și rezolva karmele moștenite. Ea susține că Anamaria Prodan are o relație karmic cu Luca, băiatul lui Reghe din căsătoria cu Mariana Pfeiffer.

 

”Este fascinant ce arată numerologia pentru cele trei femei (Mariana, Anamaria și Corina – n.r.) din viața lui Reghe. Conform calculațiilor numerologice, el cu prima soție (Mariana – n.r.) a fost într-o relație temporară, iar cu a doua (Anamaria – n.r.) nu a fost o relație de suflete-pereche. Și el și Anamaria și-au creat o karmă rea cu Mariana. Este fascinant că Anamaria și Mariana se cunosc din vieți anterioare. Din păcate, numerologia lui arată că se repetă karma și (Reghe – n.r.) va trece și prin al treilea divorț tot înainte să se împlinească 14 ani de mariaj. În codul lui divin are patru căsnicii, deci vor urma încă două căsătorii”, a declarat Harra pentru impact.ro.

 

Carmen Harra e sigură că Anamaria Prodan își va reface viața alături de un bărbat mai tânăr decât ea, dar nu se va căsători pentru a nu-și pierde averea: ”Numerologia arată că Anamaria vrea să își refacă viața, își va găsi un partener mai tânăr, dar cel mai probabil nu va mai face pasul spre căsătorie pentru a-și securiza averea. Ea ține foarte mult la bani. Și, tot conform codului ei divin, nu va mai avea alți copii. Este devastată de această despărțire, dar se străduiește să salveze aparențele și este o femeie puternică, va depăși cu bine situația.

În fața karmei nu poți face nimic să o oprești când te-a lovit. Vorbim în acest caz de karme nerezolvate, moștenite din vieți anterioare. Dacă se rezolvă, karmele nu se mai repetă. Însă karmele nerezolvate se repetă la nesfârșit, inclusiv în viețile viitoare. Ei s-au mai întâlnit, s-au mai confruntat și în vieți anterioare, dar n-au înțeles cum să-și rezolve karma și aceasta se tot repetă. Șansa lor este să-și rezolve karma într-o viață viitoare”

 

De partea cealaltă, relația dintre Reghe și Corina nu va fi una de lungă durată, antrenorul urmând să se mai căsătorească. ”Va avea tot patru copii, deci va mai urma încă un copil. Putea să-și rezolve karma, dacă nu intra într-o altă relație și dacă nu făcea alți copii. Tendința lui este să creeze la infinit aceeași situație pe care a mai trăit-o cu ani în urmă. Karma este o repetiție, conceptul karmei înseamnă subconștientul reactiv, care interacționează pe aceleași elemente care s-au creat deja. Iar fetița pe care Reghe urmează să o aibă cu actuala iubită (Corina – n.r.) este reîncarnarea fetiței pe care Reghe a pierdut-o la primul mariaj (Ana Lisa Cristina – n.r.)”, a mai spus Carmen Harra pentru sursa citată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest