Carmen Harra a mijlocit întâlnirea dintre Adriana Bahmuțeanu și George! Ce le-a prezis: „Acum 14 ani, exact în același timp…”

 

Prezicătoarea a dezvăluit în exclusivitate la Antena Stars că ea a fost cea care i-a adus alături pe Adriana Bahmuțeanu și actualul ei logodnic. Cum s-a întâmplat totul și ce spune despre proaspătul cuplu.

 

Adriana Bahmuțeanu a surprins pe toată lumea când și-a spus jurămintele în biserică alături de George Steven, după o relație de 5 săptămâni. Carmen Harra a dezvăluit, în exclusivitate la Antena Stars, că ea a contribuit la întretăierea destinelor celor doi și le prevestește ani luminați de iubire. De altfel, celebra prezicătoare a mărturisit că ambilor le-a transmis că vechile mariaje în care au fost implicați nu vor dura Adrianei i-a transmis că nu va rămâne alături de Prigoană, iar lui George că-i va muri soția.

 

„Mă bucur că am ocazia să vorbesc despre o poveste foarte frumoasă de iubire. (...) Acum 14 ani, eu vin în România după 17 ani de dispariție și particip la o emisiune cu o femeie frumoasă, superbă, Adriana Bahmuțeanu, ea fiind căsătorită cu Prigoană (n.r la vremea respectivă) și ea mă întreabă în direct, în emisiune, dacă rămâne cu Prigoană și eu spun „aboslut, nu”. Tot acum 14 ani, exact în aceași timp când o cunosc pe Adriana, mă sună un bărbat, George, din California, și îmi spune că el s-a căsătorit și eu îi spun că soția lui va murit. În același timp îi cunosc pe amândoi”, a mărturisit Carmen Harra, pentru Antena Stars.

 

Adriana Bahmuțeanu și George Steven s-au cunoscut în momentul în care bărbatul a venit în România, la București, iar Carmen Harra le-a spus să se întâlnească, pentru că avea de trimis un colet. „Acum câteva luni, George mă întreabă dacă vreau să-mi ducă un pachet în România. Când ajunge la București îi zic: Nu vrei să te întâlnești cu asistentul meu și cu Adriana? El o urmărea cu două luni înainte de acest eveniment. Când s-au cunoscut a fost o nebunie, o atracție incredibilă”, a adăugat aceasta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest