Carmen Harra a prezis moartea maestrului Cornel Patrichi! "Este în anul 5, care este anul morţii"

 
+2 click pentru
galerie

Celebra clarvăzătoare, Carmen Harra a prezis aceste momente tragice pentru familia maestrului.

"Este în anul "5" care este anul morţii, asta este tot ce pot să spun, care nu e un an bun"
, declara în trecut Carmen Harra, conform Antena Stars.

Şi se pare că cifra "5" i-a purtat ghinion marelui coregraf. Căci chiar în ziua de 5 aprilie a trecut în nefiinţă.

"A trecut...a intrat în anul ăsta "5", în ştiinţa antică, anii "5 " sunt, în general, a murit Hristos în ziua a cincea a săptămânii. Cifra cinci nu ne ajută. E o cifră care  ne trece într-o altă dimensiune, dincolo de dimensiunea fizică, care simbolizează moartea fizică. Nici el numerologic nu este foarte ajutat, exact ca şi Cotabiţă. Din punct de vedere al numerelor, numerele lui nu ne ajută să mergem la vârsta de 80. La Cotabiţă era la fel, dar codificarea numelui îl ducea la vârsta de 80. Toate emoţiile negative duc la boli. Toate supărările, afecţiunile, toate astea agravează starea de lui de sănătate. Toate cumpenele prin care trecem au o mare influenţă asupra noastră"
, spunea pe atunci Carmen Harra.

Zilele trecute, soția coregrafului a dezvăluit pentru Antena Stars că starea acestuia nu este deloc bună:

”Nu face bine. Are o anemie severă, lucrurile s-au complicat. Sună telefoanele în casă ca la balamuc. Medicii nu au spus lucruri bune. Este conștient, așa, câteodată”,  a spus doamna Patrichi.

Ce îi declara maestrul Cornel Patrichi soției sale, cu doar câteva zile înainte să moară! Cuvintele acestea arată cât de mult o iubea

Cornel Patrichi s-a stins din viaţă pe 5 aprilie după ce acesta a murit din cauza tratamentelor extrem de dure făcute pentru a lupta împotriva cancerului. Cumplitele sesiuni de chimioterapie și radioterapie au fost mai toxice decât s-ar fi putut crede pentru organismul lui Cornel Patrichi. Trupul său a cedat totuşi, puțin câte puțin, spre disperarea rudelor și pretenilor săi, aceștia fiind în situația de chema Ambulanța, care ulterior a confirmat decesul.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest