Carmen Harra era acasă când vila ei a fost spartă și incendiată: „Mi-am luat pistol să mă pot păzi”

 

Clarvăzătoarea a trecut prin momente de groază, fiind prinsă în locuință în momentul în care aceasta a fost incendiată.

 

Carmen Harra trăiește de ani buni în Statele Unite ale Americii, dar nu s-a simțit tot timpul în siguranță în vila ei. Asta pentru că a trecut prin două momente cumplite pe care le-a povestit în exclusivitate la Antena Stars. Clarvăzătoarea a fost victima unei incendieri de locuință, care s-a produs chiar când se afla acasă.

 

"Eram în sufragerie și am privit spre hol, moment în care am observat un foc uriaș. A venit poliția și am reușit să stingem focul. Cineva mi-a dat foc, aruncându-mi benzină în spatele casei.", a spus prezicătoarea, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Nu a fost singurul moment dificil prin care a trecut celebra clarvăzătoare. Ea a mai fost victima unei spargeri în urma căreia s-a ales cu pagume estimate de ea la 30.000 de dolari: "Tot casa mi-au spart-o, decupându-mi geamurile, apoi au intrat. A pornit alarma și au furat ce au putut. Nu au găsit lucruri de mare valoare, însă, au furat bijuterii de 30.000 de dolari. De atunci eu am plantat în toată casa camere."

 

Având în vedere aceste incidente, Carmen Harra a decis că este bine pentru ea să-și cumpere pistol și să învețe să tragă cu el, pentru a se apăra astfel în cazul unui alt treilea atac inopinant și greu de previzionat și preconizat: "Mi-am luat chiar și pistol ca să mă pot păzi. Am luat cursuri ca să învăț să trag cu arma. Am permis de port armă.",


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest