Carmen Harra, previziune sumbră după moartea lui Costin Mărculescu: „O să fie tot mai mulți găsiți așa”

 

Moartea lui Costin Mărculescu a zdruncinat din temelii lumea mondenă. Trupul neînsuflețit al regretatului actor a fost găsit în stare avansată de putrefacție, decesul fiind cauzat de un infarct spontan. La două spătămâni după evenimentul tragic, Carmen Harra a făcut o prviziune sumbră care este în strânsă legătură cu moartea actorului.

Într-o perioadă în care pandemia de coronavirus este principala problemă a oamenilor, Carmen Harra susține că lumea nu se concentrează pe ceea ce reprezintă un adevărat pericol: depresia.

”Oamenii ajung să moară nu din cauza virusului, ci de inimă, de depresie. Tot mai mulți oameni ajung să fie găsiți morți în casă, cum s-a întâmplat cu băiatul ăsta tânăr, Costin Mărculescu. Și în America sunt mulți găsiți morți așa, oameni tineri pentru că și-au pierdut complet direcția, nu mai știu ce să facă cu viața lor. Oamenii nu mai știu pe ce drum să se ducă. O să vedeți că o să fie tot mai mulți găsiți așa”, a zis prezicătoarea.

A prevestit pandemia

În urmă cu ceva timp, Carmen Harra a declarat că ceva rău se va năpusti asupra României, iar problema va duce la pierderea a mii de vieți.

”Vom supraviețui, dar vom trece printr-un șoc cumplit, printr-o perioadă de zbucium, vor fi pierderi de vieți. Sunteți (n.red se referea la România) mai bine decât alte țări din Europa, mai puțin afectați, sunteți protejați”, a zis ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest