Carmen Rădulescu, bătută cu bestialitate de mama naturală! Mărturii halucinante: „Ținută de picioare cu capul în sus”/ VIDEO

 

Cântăreața Carmen Rădulescu a trecut printr-o adevărată dramă, chiar din primele ei săptămâni de viață. În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, artista a făcut mărturii halucinante despre tratamentele violente la care era supusă de mama naturală, deși era doar un bebeluș!

Carmen Rădulescu a trecut prin momente cumplite, încă din primele zile după ce a venit pe lume. Femeia care i-a dat viață și care trebuia să o protejeze, o ținea de picioare cu capul în jos și îi aplica bătăi înfiorătoare, iar la trei săptămâni după tratamentele agresive a abandonat-o în orfelinat, unde a stat în ghips un an și jumătate, din cauza fracturilor grave pe care i le-a provocat mama ei naturală.

„În urma a două emisiuni unde am povestit chestia asta, am primit un telefon de la un bărbat care este rudă cu această femeie care m-a născut, mamă...hai să-i zic mamă deși nu am cum, nu pot. (...) Spune că nu a fost chiar așa cum am povestit, că nu am fost bătută, că nu am fost ținută de picioare cu capul în jos.... și zic ”Dar cum să fie din moment ce părinții mei m-au luat de la casa de copii cu răni pe corp, cu bube în cap” ... tot ce era mai rău le adunasem eu”, a povestit Carmen Rădulescu la Antena Stars.

Bătută și nedorită, Carmen Rădulescu a ajuns la orfelinat, unde a fost dată spre adopție. din fericire, părinții ei adoptivi au îngijit-o și au iubit-o încă din prima clipă, iar rănile pe care mama naturală i le făcuse în urma bătăilor animalice, au dispărut.

„De la vreo 3-4 luni de când m-au luat părinții mei, au început să răsară flori pe mine în loc de bube. Mi-au vindecat fiecare rană a corpului”, a mai spus Carmen Rădulescu, în cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest