Carmen Șerban a povestit cum a scăpat de boală: „Medicii m-au trimis la biserică”

 

Artista a dezvăluit la Antena Stars că s-a vindecat de o boală necruțătoare numai datorită credinței în Dumnezeu.

 

Cu ceva vreme în urmă, Carmen Șerban a fost depistată cu cancer. Artista spune că medicii care i-au descoperit boala nu au tratat-o, ci au trimis-o la biserică, fapt care a surprins-o, ea neînțelegând de ce aceștia nu-i iau banii. Respectivii doctori, trei la număr, au monitorizat progresele pe care vedeta le făcea după vizitele la biserică, iar aceste drumuri, susține ea, au făcut ca tumoarea să regreseze de la 12 mm la 0!

 

"Acum mulți ani am fost depistată cu cancer. Medcii care m-au depistat m-au trimis la biserică. Și eu în gând i-am înjurat. Am zis 'Ce mă trimit la biserica când îmi pot lua banii și să mă vindece'. Doar că ei știau că nu mă pot vindeca, și că lucrarea cea mare este a lui Dumnezeu. Ei doar m-au monitorizat și m-au îndrumat. Și m-au reevaluat până au adus tumoarea la 0 prin credință.

Ei nu au vrut să mă trateze. Erau trei medici, pentru că medicul care mi-a depistat tumoarea m-a trimis și la alte centre specializate ca să fie sigur că ceea ce vede este adevărat. Și a fost rezulatul corect.", a declarat Carmen Șerban, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Artista susține, așadar, că după ce tumoarea a crescut de la 5 mm la 12 mm în doar jumătate de an, datorită credinței aceasta a ajuns la 0 mm. "Nu am vrut să îi ascult, aveam o tumoare de 5mm, care în 6 luni s-a făcut de 12mm. Abia după aceea am ajuns pe mâna unui medic terapeut care mi-a zis 'Dacă nu faceți ce vă îndrumăm noi, prin credință, anul viitor nu veți mai fi aici'. Într-adevăr, când am văzut că în șase luni a ajuns să se mărească (nr, tumoarea), m-am apucat de treabă. Și într-un an și jumătate m-a dus tumoarea la 0. Nimic nu e întâmplător. După chestia aia au urmat și alte necazuri. Acela a fost un alt semn. Și atunci am avut de învățat să îmi canalizez energia către ură sau să mă îndrept către credință.", este dezvăluirea uluitoare a artistei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest