Carmen Tănase, despre unele dintre cele mai triste momente din viața ei: „Când am terminat spectacolul mi-a spus doamna Olga”

 

Marea actriță a rememorat unul dintre cele mai dureroase momente trăite, imediat după un spectacol jucat la Brașov.

 

Carmen Tănase a povestit cu ochii în lacrimi, în exclusivitate la Antena Stars, cum a aflat de moartea tatălui ei. Ea se afla la un spectacol în Brașov când părintele ei s-a stins. Toate detaliile despre momentele grele trăite atunci le-a oferit actrița la Antena Stars.

 

„A fost ceva groaznic. Eram în turneu la Brașov (...) Am jucat la Brașov, se întâmplase (n.r. decesul tatălui), dar mie nu mi-au spus. El avusese vreo trei infarcturi și două edeme pulmonare, adică al doilea a fost fatal. Când am terminat spectacolul mi-a spus doamna Olga <<Dă și tu un telefon acasă că tatăl tău nu se simte bine>> și eu am întrebat <<De ce? A murit?>>. (...) Am știut ce s-a întâmplat, era evident, de ce să dau telefon acasă?”, a mărturisit Carmen Tănase, pentru Antena Stars.

 

În ciuda durerii, marea actriță s-a abținut să verse vreo lacrimă în trenul care a dus-o la căpătâiul părintelui iubit: „Am plecat către Ploiești, drumul ăla a fost groaznic, am plecat cu trenul. Eu singură, cu această greutate în suflet, a fost groaznic, pentru că eram singură și pentru că nu aveam nici cum să plâng, că s-ar fi uitat lumea la mine ciudat (...) Tata știa tot, eu nici nu mai aveam nevoie să mă mai duc la bibliotecă, dacă aveam o necunoscută la școală sau ceva. (...) Am și acum momente când îmi vine să pun mâna pe telefon să îl sun pe tata, pentru că nu știu anumite lucruri”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest