Carmen Tănase, reacție dură despre măsurile luate în contextul pandemiei de COVID-19! „Este de neconceput”

 
+2 click pentru
galerie

Carmen Tănase și-a exprimat punctul de vedere atât despre pandemia de coronavirus, cât și despre măsurile de siguranță impuse de autorități în contextul actual, într-o manieră tranșantă, care nu a lăsat loc de interpretări.

Celebra actriță a făcut în cursul serii de duminică, 14 iunie, o serie de declarații uluitoare vizavi de pandemia de COVID-19. Carmen Tănase a mărturisit că încă de la începutul „nebuniei” a fost destul de sceptică, mai ales că nu a putut considera niciodată imaginile pe care le-a văzut cu oamenii din China, care cădeau ca secerați în fața camerelor de supraveghere, o sursă reală de informație.

„Am văzut imaginile pe care le-a văzut toată lumea, cu niște oameni din China care cădeau ca muștele. Apoi, lucrând în televiziune, am zis „mă, dar cum cad ăștia fix în dreptul unei camere de supraveghere?”. De la început am fost sceptică. Nu am răspunsuri clare”, a spus Carmen Tănase la Antena3.

Mai mult decât atât, Carmen Tănase consideră că măsurile de siguranță luate de autorități reprezintă o îngrădire a libertății omului și sunt mult prea exagerate pentru situația reală cu care se confruntă, de fapt, omenirea.

„Eu n-am contestat că oamenii ăia din Terapie Intensivă nu sunt bolnavi, Doamne ferește! Eu spun că tot ce s-a întâmplat pe planetă nu are nicio legătură cu ce este, de fapt, în mod real.

Oameni în Terapie Intensivă sunt tot timpul, sunt și oameni în Terapie Intensivă cu gripă sezonieră, care nu mai scapă. Faptul că închizi Everestul și planeta pentru asta, îmi încalci mie absolut orice drept pe care-l are un om simplu, asta este de neconceput”, a mai spus actrița.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest