Carmen Tănase tună și fulgeră, după ce s-a scris că a murit: „Este doar un cretinism al zilelor noastre nebune”

 

Carmen Tănase tună și fulgeră, după ce s-a scris că ar fi murit, în urma unui accident rutier grav! Marea actriță le-a transmis un mesaj furibund celor care au împrăștiat zvonurile mincinoase în presă!

În urmă cu câteva săptămâni, internetul era împânzit de știrea conform căreia „Carmen Tănase a murit”. Actrița a postat și un link către articolul care îi anunța moartea, arătându-se extrem de revoltată de inepțiile unora: „Am primit azi această mizerie! Sper că este doar un cretinism al zilelor noastre nebune și nu ”altceva”!”, a scris atunci actrița.

În cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”, Carmen Tănase a vorbit despre articolele false ale căror protagonistă a fost chiar ea, menționând și faptul că în acea perioadă, a primit numeroase mesaje de amenințare, după ce a făcut declarații controversate pe tema pandemiei de coronavirus.

În ciuda tuturor vorbelor grele adresate, Carmen Tănase nu a renunțat la opinia ei și și-a văzut de viața, în continuare. Cât despre articolele false, marea actriță a dezvăluit că a aflat că site-ul care a împânzit internetul cu presupusa moarte a sa este localizat în Africa de Sud.

„Și nici nu știu ce aș putea să fac mai departe, să-i dau în judecată... Nu e prima dată când se întâmplă lucrul ăsta”, a explicat Carmen Tănase.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest