Carmen Trandafir, despre relația cu Emil Grădinescu: „Nu este genul romantic, chiar nu mi-ar plăcea!”

 

În exclusivitate la Antena Stars, Carmen Trandafir a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei, comentatorul sportiv Emil Grădinescu.

 

Carmen Trandafir, 45 de ani, are o relație de peste 15 ani cu Emil Grădinescu, în vârstă de 60 de ani. S-au căsătorit în anul 2011 și au acum o fetiță superbă de 12 ani, Ana. Artista a vorbit deschis despre relația pe care o are cu soțul ei, într-o intervenție la Antena Stars.

 

Carmen Trandafir a oferit detalii neștiute din căsnicia ei cu Emil Grădinescu, astfel că și-a reamintit cu drag de începutul poveștii lor de dragoste, dar și de toate momentele petrecute împreună. Artista a povestit că de cele mai multe ori, partenerul ei de viață este preocupat de muncă, treburile casnice, dar mai ales de familie, fără a avea alte priorități. Artista a explicat că de cele mai multe ori reușesc să se sincronizeze cu brio, astfel că toate treburile sunt rezolvate atunci când trebuie, iar apoi le rămâne suficient timp pentru a-l petrece împreună, dar și pentru a face diferite activități frumoase.

 

"Am gasit un om care m-a ajutat mult, moral, cu psihicul, cu tot. Le doresc tuturor fetelor sa găsească un barbat ca al meu. Nu este genul romantic, chiar nu mi ar plăcea. Dar ma lasă pe mine sa fiu. De foarte multe ori l-am sunat si i-am spus cât de mult îl iubesc. El e foarte concentrat pe casa, pe munca și pe familie. Ne echilibram.", a declarat Carmen Trandafir la Antena Stars.

 

„Eu îl admiram mult pe Emil, la televizor, iar el îmi admira picioarele, a spus, râzând, Carmen. „Am stat de vorbă ca niște prieteni, el m-a înnebunit cu rockul, muzica lui preferată. Știe foarte multă muzică, cântă la tobe, la pian, la chitară. A avut și trupă, Modul, a lansat și disc. La început am fost geloasă, dar acum nu mai sunt. Emil este exact genul meu, trage acasă”, a povestit bruneta cu o lună în urmă la Acces Direct.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest