Carmina Vârciu, despre bărbatul din viaţa ei. Pe cine iubeşte: "Ne cunoaștem de când eram super mici!"

 


Carmina Vârciu, în vârstă de 20 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Fiica lui Liviu Vârciu a fost foarte discretă cu privire la viața ei sentimentală, însă iată că a oferit câteva detalii despre tânărul alături de care este fericită.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Carmina Vârciu a mărturisit că este într-o relație de foarte mult timp, însă a ținut să precizeze că povestea a fost una complicată. Deși nu a fost ușor, toate au trecut, iar fiica prezentatorului TV nu mai are motive de îngrijorare.

Carmina Vârciu și iubitul ei se cunosc de mici, iar de atunci există o conexiune puternică între ei. Fiica lui Liviu Vârciu a dezvăluit că nu a vrut să vorbească despre viața ei sentimentală în mod public pentru că în trecut a avu o experiență neplăcută din cauza unei fotografii.

„Sunt într-o relație de foarte mult timp, e o poveste puțin mai complicată, dar acum este totul bine și frumos. Ne cunoaștem de când eram super mici și a fost tot timpul așa o conexiune cumva și am încercat să țin partea asta ascunsă de lume și de ce înseamnă pentru că am mai avut o experiență cam neplăcută, s-a răspândit peste tot de la o poză, dar amintiri. E totul bine și frumos”, a mărturisit Carmina Vârciu, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest