Cartea lui George Burcea a fost retrasă de pe piață. Care a fost reacția editurii

 


Nu este o glumă! Cartea lui George Burcea a fost retrasă de editură. Care este motivul pentru care aceștia au luat decizia. George Burcea a făcut afirmații șocante live pe internet.

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan și actualul iubit al Vivianei Sposub, prins pe picior greșit. Actorul a făcut un live pe rețelele sociale unde avea ca scop susținerea victimelor violenței deomestice, dar totul a luat o intorsătură dramatică. George Burcea s-a simțit ofensat de comentarii de la femei care îl puneau la zid pentru faptul că gătește, iar atunci acesta a afirmat că aceste femei chiar merită abuzate fizic.

Directorul editurii a luat decizia de a retrage cartea după ce a văzut imaginile și a auzit declarațiile lui George Burcea. Acesta a fost foarte șocat și a declarat că nu se poate coborî la nivelul actorului pentru a putea face declarații pe marginea acestui subiect.

„M-am crucit (nu, nu exagerez, m-am crucit de câteva ori în fața monitorului, nu e nicio scoatere din context, nu e niciun politically correctness exagerat…). Că dacă el, care a scris o carte împotriva violenței domestice și e un bărbat model (citez și sunt uluit), și este jignit că mai și gătește, atunci dacă femeilor nu le place un astfel de individ, concluzia e că le place bătaia? Nici nu mă pot coborî la nivelul la care să comentez așa ceva, pur și simplu.”, a spus directorul editurii Hyperliteratura, scriitorul Andrei Ruse.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest